Спосiб iнформацiйно-орiєнтованого ремонтного виробництва - Дудукалов, Юрiй Володимирович; Тернюк, Микола Емануiлович; Калашнiков, Євген Євгенович; Савченков, Борис Васильович; Костюк, Олег Олександрович; Дранев, Сергiй Валерiйович (My University, 2017)
1. Спосіб інформаційно-орієнтованого ремонтного виробництва, який включає маркування деталей, вузлів, агрегатів за допомогою пристроїв для прикріплення до виробу пластиру, який відрізняється тим, що маркування проводять після виконання кожної операції технологічного процесу, і на кожній операції маркування добавляють знаки, форма яких несе інформацію про виконання операції і характеристики цієї операції. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що формування закодованого повідомлення виконується одночасною дією групи не менш ніж двох лазерних променів.
Keywords: автомобiльний транспорт; автотранспортнi засоби. ремонт; автомобiлi, вантажнi