Удосконалення системи управління запасами ТМ «СТО Пудів» у м. Харків - Прокопенко, Вадим Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі проведено ABC-XYZ аналіз товарів, що зберігаються на підприємстві, визначено групу товарів, які мають високий, середній та низький рівень прибутковості та попиту, встановлено функціональний взаємозв'язок між витратами на управління запасами та параметрами системи зберігання товарів на підприємстві; розроблена регресійна модель залежності витрат на управління запасами від факторів впливу на параметри об`єкту дослідження; запропоновано методику визначення економічної ефективності від впровадження отриманих результатів.
Keywords: витрати; запаси; методи управління запасами; ефект; ефективність; мінімізація