Удосконалення системи рульового керування транспортним засобом - Волобуєв, Дмитро Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – рульове керування транспортних засобів. Мета роботи – удосконалення системи рульового керування транспортного засобу. Методи дослідження – емпіричні та теоретичні. Розглянуто та проаналізовано різни варіації рульових підсилювачів для транспортних засобів. Проаналізовано методику проведення тестування та дослідження рульових механізмів на автополігоні.
Keywords: рульове керування; гідропідсилювач керма; електропідсилювач керма; траекторія руху; автополігон