Оцінка ступеня аварійності та розробка заходів з підвищення безпеки руху на ділянці автомобільної дороги М-18 КМ 119+000 – КМ 130+000 - Тронь, Олександр Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі були розроблені заходи з підвищення зручності і безпеки руху на автомобільній дорозі. Перед розробкою заходів проведений детальний аналіз умов руху за показниками швидкості руху окремих автомобілів та транспортного потоку, коефіцієнтам аварійності та безпеки. Проведено аналіз видів, причин та наслідків дорожньо-транспортних пригод. Ефективність запропонованих заходів підтверджена економічними розрахунками.
Keywords: оцінка ступеня аварійності та розробка заходів з підвищення безпеки руху; інтенсивність руху; безпека руху; дорожньо-транспортна пригода; організація дорожнього руху; заходи з підвищення безпеки руху; автомобільна дорога