Визначення необхідної кількості енергії акб гібридного автомобіля для різних їздових циклів - Тімков, О. М.; Іванов, О. С.; Тимков, А. Н.; Иванов, А. С.; Timkov, A.; Ivanov, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розроблено програму розрахунку, за допомогою якої можна визначити мінімально необхідну ємність акумуляторної батареї для виконання різних їздових циклів. В основу методики положено диференційне рівняння руху автомобіля на основі другого закону Ньютона.
Определение необходимого количества энергии акб гибридного автомобиля для разных ездовых циклов
Determining the amount of energy the battery hybrid vehicle for various driving cycle
Keywords: їздовий цикл; тягове зусилля; гальмівне зусилля; енергія; потужність; ездовой цикл; тяговое усилие; тормозное усилие; энергия; мощность; driving cycle; traction force; braking force; energy; power; 629.114.3