Розробка інформаційної системи управління автосервісом з інтеграцією месенджера Telegram - Жейнов, Максим Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – інформаційна система управління автосервісом, інтегрована з Telegram Messenger. Предмет дослідження – особливості та методи розробки інформаційної системи управління автосервісом, інтегрованої з Telegram Messenger. Мета роботи – розробка та дослідження інформаційної системи, що дозволяє керувати автосервісом через Telegram Messenger. Основний акцент роботи робиться на зручності та ефективності використання системи. Метод дослідження – аналіз та розробка програмного забезпечення для інформаційної системи, проведення тестування зручності та швидкодії системи, вивчення потреб користувачів. Основні завдання та характеристики бажаних результатів (наукові та практичні): Інтеграція з Telegram Messenger: Аналізувати та вивчати можливості інтеграції інформаційної системи з месенджером Telegram для полегшення процесу управління автосервісом. Функціонал інформаційної системи: Розглянути та визначити ключові функції системи управління автосервісом, доступні через Telegram Messenger. Безпека та конфіденційність: Вивчення питань забезпечення безпеки та конфіденційності інформації користувачів при використанні системи. Аналіз використання системи: Дослідження можливостей використання інформаційної системи управління автосервісом через Telegram Messenger для різних груп користувачів. Прогнозні припущення: Враховуючи зростання популярності месенджерів та їхню зручність, система управління автосервісом з інтеграцією з Telegram Messenger може стати ключовим інструментом у сфері сервісного обслуговування автомобілів.
Keywords: Управління автосервісом; інформаційна система; інтеграція з telegram messenger; технологічні інновації в сервісному обслуговуванні автомобілів