Розробка фарбувальної ділянки в міській СТО легкових автомобілів - Кобчиков, Микита Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті виконаний технологічний розрахунок СТО, проаналізовані причини, які впливають на пошкодження кузовів легкових автомобілів. Виконано підбор технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт. Запропоновано обладнання та технологія фарбування елементів та кузова легкового автомобіля . Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: ДІАГНОСТИКА; КУЗОВ; УСТАТКУВАННЯ; ФАРБА; РОЗЧИННИК; ФАРБОПУЛЬТ; РОХРАХУНОК; ОБСЛУГОВУВАННЯ; ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ