Концепція діагностики електроприводу гібридного автомобіля - Бороденко, Ю. М.; Черевач, А. В.; Бороденко, Ю. Н.; Borodenko, Y.; Cherevach, А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуто концептуальний підхід до створення системи діагностики силових елементів електроприводу гібридного автомобіля. Проведено апробацію імітаційної моделі електроприводу з вентильним двигуном, як об’єкту діагностики.
Концепция диагностики электропривода гибридного автомобиля
Diagnostics conception electrical drive of hybrid vehicle
Keywords: гібридний автомобіль; електропривод; діагностичний параметр; імітаційна модель; структурна та параметрична ідентифікація несправності; гибридный автомобиль; электропривод; диагностический параметр; имитационная модель; структурная и параметрическая идентификация неисправности; hybrid vehicle; electrical drive; diagnostic parameter; virtual model; structural and parametric trouble identification; 681.518.54