Спосiб ремонту мосту - Краснов, Сергiй Миколайович; Кiслов, Олександр Григорович; Бiльченко, Анатолiй Васильович (My University, 2011)
Спосіб ремонту мосту, що включає ремонт прольотної будови, спрямований на відновлення функцій головних елементів прольотної будови, в тому числі, стійкості крайніх балок з застосуванням стяжок, який відрізняється тим, що відновлення функцій головних елементів та стійкості крайніх балок проводять шляхом розміщення та закріплення стяжок між балками суміжних прольотів в місцях деформаційних швів по верхній частині торців балок.
Keywords: мости