Оцінка доцільності заміни рухомого складу на автобусному маршруті № 63е міста Харкова - Афуков, Дмитро Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі розглянуто проблемне питання підвищення ефективності функціонування автобусного маршруту №63е «602-й мікрорайон – Обласна дитяча лікарня». Автором роботи детально пророблено методики проведення натурних спостережень за роботою автобусів на маршруті. Отримані в результаті збору і обробки результатів натурних спостережень дані використані для оцінки існуючого рівня транспортного обслуговування пасажирів на маршруті. Запропоновані в дипломній роботі заходи дозволяють підвищити рівень обслуговування пасажирів на маршруті №63е «602-й мікрорайон – Обласна дитяча лікарня».
Keywords: автобус; громадський транспорт; ефективність; маршрут; пасажиропотоки