Виконання лазерного 3D-сканування на прикладі закритого спортивного приміщення - Майстренко, Дар'я Олексіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В ході виконання кваліфікаційної роботи було виконано лазерне 3D-сканування у закритому спортивному приміщенні, проаналізовано нормативно-правове забезпечення геодезичного знімання, розглянуті види лазерного сканування та його специфіка, а також виконана зшивка хмари точок за допомогою програмного забезпечення Trimble RealWorks.
Keywords: геодезичне знімання; лазерне 3D сканування; хмара точок; наземне сканування; Trimble RealWorks; магнітні сфери