Електромобiль з мехатронним накопичувачем енергiї - Бажинов, Олексiй Васильович; Смирнов, Олег Петрович (My University, 2010)
Електромобіль з мехатронним накопичувачем енергії, що містить тягову електричну машину, яка механічно зв'язана з колесами, перетворювачем напруги, акумуляторною батареєю, який відрізняється тим, що в ньому встановлений мехатронний накопичувач енергії, що включає обернену електричну машину та маховик, який електрично зв'язаний з тяговою електричною машиною та перетворювачем напруги і акумуляторною батареєю.
Keywords: автомобiлi