МОДЕЛЬ ЛОГІСТИЧНОЇ СИСТЕМИ ДОСТАВКИ ВАНТАЖІВ В МІЖНАРОДНОМУ СПОЛУЧЕННІ - Нагорний, Євген Васильович; Наумов, Віталій Сергійович; Іванченко, А. В.; Нагорный, Евгений Васильевич; Наумов, Виталий Сергеевич; Иванченко, А. В.; Nagornji, Ye.; Naumov, V.; Ivanchenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Описано модель логістичної системи доставки вантажів у міжнародному сполученні. Запропоновано структурований критерій ефективності логістичної системи.
МОДЕЛЬ ЛОГИСТИЧЕСКОЙ СИСТЕМЫ ДОСТАВКИ ГРУЗОВ В МЕЖДУНАРОДНОМ СООБЩЕНИИ
THE MODEL OF LOGISTICS SYSTEM OF CARGO DELIVERY IN INTERNATIONAL TRAFFIC
Keywords: логістична система; матеріальний потік; ефективність; логистическая система; материальный поток; эффективность; logistic system; material flow; effectiveness; 656.788