Розробка інтегрованого з CRM інформаційно-комунікативного вебсайту для мережі СТО - Малакєєв, Роман Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи — створення інформаційно-комунікативного веб-сайту для мережі СТО з інтеграцією CRM-системи та впровадженням механізму підвищення релевантності контенту. Об’єкт дослідження — інформаційно-комунікативний веб-сайт, призначений для замовлення послуг технічного обслуговування автомобілів. Предмет дослідження — особливості та методи розробки веб-сайту для мережі СТО. Основні завдання та очікувані результати (наукові або практичні): - провести аналіз існуючих CMS та CRM систем, вивчити їх функціональні можливості, переваги та недоліки; - розробити інформаційно-комунікативний сайт для мережі СТО з механізмом підвищення релевантності контенту, що забезпечить більш точне відображення інформації відповідно до потреб користувачів; - інтегрувати CRM-систему для автоматизації бізнес-процесів СТО, що сприятиме підвищенню ефективності управління клієнтською базою, замовленнями та комунікацією; - провести дослідження з охорони праці працівника, який використовує персональний комп’ютер, з урахуванням нормативних вимог безпеки і гігієни праці, а також розробити рекомендації щодо оптимізації робочого місця.
Keywords: інтернет; CMS; system; релевантність; мережа; СТО