Розвиток та оптимізація ефективних електричних зарядних станцій - Свідлов, Володимир Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи: дослідження розвитку та способів оптимізації електричних зарядних станцій з метою підвищення їх ефективності, безпеки використання та відповідності до сучасних технічних стандартів та екологічних вимог. Об’єкт роботи: дослідження процесів, що відбуваються в електричних зарядних станціях. Предмет роботи: електричні зарядні станції. В ході виконання дипломної роботи розглянуто теоретичні аспекти розвитку електричних зарядних станцій. Проведено аналіз ефективності електричних зарядних станцій. Представлено оптимізацію ефективності та розрахунок і розташування зарядних станції. Розглянуто питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Результати цієї роботи можуть бути застосовані для покращення інфраструктури зарядних станцій, сприяючи розвитку електромобілів та підвищенню енергоефективності в транспортній галузі.
Keywords: електричні зарядні станції; електромобіль; ефективність; оптимізація; безпека; перетворювач