Огляд мосту через річку Рату на автомобільній дорозі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська в рамках експлуатаційного утримання - Бєлоус, Єлизавета Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі виконується ознайомлення з нормативними, науково-технічними, сучасними періодичними та електронними джерелами інформації з питань експлуатаційного утримання, в тому числі оглядів мостових споруд. Розглядається огляд мосту через річку Рату на автомобільній дорозі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська. Виконується огляд всіх елементів даного мосту, оцінка його технічного стану, додаткові розрахунки експлуатаційного стану та залишкового ресурсу. Робляться висновки.
Keywords: Експлуатаційне утримання; залишковий ресурс; міст; мостове полотно; нормативні документи; огляд; опори; прогонова будова; технічний стан