Особливості конструювання насипів земляного полотна за умов постійного підтоплення - Красновський, Михайло Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі детально розглянуто причини та наслідки руйнування укосів земляного полотна, найчастіші чинники, які впливають на зсув укосів високих підтоплюваних насипів, способи боротьби з руйнуванням укосів земляного полотна, типи геосинтетичних елементів для гідроізоляції та підвищення стійкості укісної частини земляного полотна та технологічні особливості їх використання.
Keywords: конструювання; насип; земляне полотно; підтоплення