Застосування макроскопічної транспортної моделі для аналізу розподілу міських потоків вантажного автотранспорту - Сістук, В. О.; Sistuk, Volodymyr (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Запропоновано підхід до формування функціональних залежностей для моделювання потоків вантажного автотранспорту в міських умовах на основі класичної 4-етапної моделі попиту, який реалізований у транспортній макромоделі м. Кривий Ріг з огляду на актуальну інтенсивність дорожнього руху й обмежень руху великогабаритного автотранспорту.
Application of a Transport Macro Model for Assessing the Assignment of Urban Freight Traffic
Keywords: вантажний автотранспорт; транспортні потоки; транспортна макромо- дель; PTV Visum; генерація поїздок; витрати на переміщення; розподіл поїздок; перерозподіл; натурні обстеження; freight transport; traffic flows; macroscopic transport model; trip generation; travel costs; trip distribution; traffic assignment; field surveys; 29.341; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.109.0.169