Розробка технології виробництва литих асфальтобетонних сумішей на комплексних бітумних в’яжучих на асфальтобетонному заводі - Кузьменко, Сергій (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі наведені результати аналізу експериментальних досліджень накопичення залишкових деформацій у вигляді колії в асфальтобетонах литих «Гусасфальт» з максимальною крупністю 10 мм та 15 мм на бітумі нафтовому дорожньому та бітумі модифікованому різними полімерами. Виконані технологічні розрахунки режимів роботи заводу, запропоновано удосконалення окремих ліній, визначена потреба в матеріалах, визначено властивості литих асфальтобетонів, встановлені об’єми складів для матеріалів та витрати ресурсів при приготуванні сумішей. Вирішені питання з контролю якості робіт на заводі, охорони праці, виконані техніко-економічні розрахунки робити заводу.
Keywords: бітум; модифікатор; лита асфальтобетонна суміш; технологія; литий асфальтобетон