Концептуальний підхід до проектування систем управління дорожнім рухом - Нагорний, Є. В.; Абрамова, Л. С.; Нагорный, Е. В.; Nagornyi, Ye.; Abramova, L. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Рівень соціальної та екологічної безпеки учасників дорожнього руху та ефективність транспортного процесу у певній мірі визначаються якістю управління дорожнім рухом, що залежить від основ проектування систем управління. У статті надається сформований підхід до проектування на підставі аналізу типів структур, функцій та методів управління дорожнім рухом у містах.
Концептуальный подход к проектированию систем управления дорожным движением
Сonceptual approach to the traffic control systems design
Keywords: система управління дорожнім рухом; архітектура систем управління; рівні управління; методологічні основи проектування систем; система управления дорожным движением; архитектура систем управления; уровни управления; методологические основы проектирования систем; traffic management system; management system architecture; management levels; methodological basis of system design; 656.1:681.5.004.94