Проект СТО автомобілів з розробкою ділянки діагностики та обслуговування кліматичних установок - Калиниченко, Вікторія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи було розроблено проект сервісного центра з можливістю діагностування та обслуговування сучасних кліматичних установок автомобіля, досліджено функціональні особливості сучасних кліматичних установок автомобіля, проаналізовано методи діагностики та обслуговування сучасних кліматичних установок автомобіля
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; КЛІМАТИЧНА УСТАНОВКА; ДІАГНОСТИКА; ОБСЛУГОВУВАННЯ; ОБЛАДНАННЯ; СТЕНД