Використання суміші дизельного та біодизельного палив для покращення економічних та екологічних показників автомобілів - Поляков, А. П.; Біліченко, В. В.; Галущак, Д. О.; Биличенко, В. В.; Галущак, Д. А.; Polyakov, A. P.; Bilichenko, V. V.; Galushchak, D. O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Проведено аналіз способів використання суміші дизельного та біодизельного палив для живлення двигунів автомобілів, визначено їх переваги та недоліки. Встановлено, що використання сталого складу суміші палив при русі автомобіля не завжди є ефективним. Представлено принципову схему системи живлення дизельного двигуна зі зміною складу суміші дизельного та біодизельного палив при русі автомобіля.
Использование смеси дизельного и биодизельного топлив для улучшения экономических и экологических показателей автомобилей
Usage of mixture of diesel and biodiesel for improving economic and environmental indicators automobiles
Keywords: дизельне паливо; біодизельне паливо; система живлення; зміна складу суміші палив; дизельное топливо; биодизельное топливо; система питания; изменение состава смеси топлив; diesel fuel; biodiesel fuel; power system; change in composition of fuel mix; 629.113