Капітальний ремонт мостового переходу через р. Стрв’яж в с. Бісковичі на автомобільній дорозі Т-14-15 Монастириська – Самбір – Борислав, Львівська область. Частина 1 - Ковтюх, Павло Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі виконується огляд новітніх технологій, що використовуються в обстеженні мостів на основі міжнародного досвіду. Виконується огляд стану мостів України і доводиться актуальність теми обстеження і відновлення транспортної інфраструктури на прикладі конкретного мосту через ріку Стрв’яж в с. Бісковичі на автомобільній дорозі Т-14-15 у Львівській області. Аналізується стан елементів мосту та його дефекти. Виконується статистична обробка вимірів міцності бетону елементів мосту. Виконується оцінка стану елементів мосту та мосту в цілому.
Keywords: дефекти; мостове полотно; нові технології; обстеження мосту; опори; опорні частини; прогонова будова; вимірювання міцності бетону