Вдосконалення міжорганізаційної логістичної координації в розподільчій мережі підприємства - Утянський, Владислав Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі розглянуто та проаналізовано дослідження міжорганізаційної координації в ланцюгах поставок, що були використані надалі для розроблення відповідного підходу до аналізу та розв'язання проблем міжорганізаційної логістичної координації в рамках макро-процесу ланцюга поставок "CRM - управління взаємовідносинами зі споживачами" підприємств харчової промисловості. Запропоновано новий методичний підхід, який дає змогу зв'язати воєдино потенційно вузькі місця міжфункціональної та, як наслідок, міжорганізаційної взаємодії контрагентів у рамках бізнес-процесу планування та виконання замовлень клієнтів. Він дає змогу визначити структуру міжорганізаційної логістичної координації, результати взаємодії учасників, і спрямований на підвищення операційної ефективності в ланцюгах поставок.
Keywords: міжорганізаційна логістична координація; розподільча мережа; вдосконалення; ефективність