Проектування пристрою контролю забрудненості робочої рідини гідроприводів БДМ для бази механізації - Малапура, Іван Сергійович (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі виконано зроблено аналіз бракувальних показників щодо робочої рідини гідроприводів БДМ та визначено параметр для розробко пристрою його контролю. Сутність роботи розроблюваного у кваліфікаційній роботі виконано проекті приладу полягає у визначенні придатності робочої рідини, після деякого терміну її використання у гідроприводі БДМ, до подальшої роботи, шляхом перевірки несучої спроможності мастильної плівки витримувати певні навантаження при температурі та швидкості руху тертьових поверхонь, що мають місце у трибосполученні агрегату гідроприводу. Прогнозна оцінка економічного ефекту від впровадження поста обслуговування гідросистем БДМ доводить доцільність розробки і впровадження такого пристрою.
Keywords: робоча рідина; гідропривід бдм; мастильна плівка; граничне тертя; трибосполучення гідроприводу; прилад контролю стану робочої рідини гідроприводу БДМ