Проєктування капітального ремонту на ділянці автомобільної дороги T-02-02 км 98+500 – км 99+850 в Вінницькій області - Шатунов, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – заходи з капітального ремонту на ділянці автомобільної дороги Т-02-02 на відрізку 98+500 – 99+850 яка проходить через вул. Героя України О. Порошенка смт. Крижопіль Вінницької області. Мета роботи – розробка проєктних рішень з капітального ремонту для підвищення безпеки і комфортності руху на автомобільній дорозі Т-02-02 на відрізку 98+500 – 99+850 яка проходить через вул. Героя України О. Порошенка смт. Крижопіль Вінницької області. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами, нормативною і довідковою літературою та застосування методів автоматизованого проєктування. Галуззю використання є проєктні рішення, які можна використовувати для проектів капітального ремонту автомобільних доріг. В результаті розробки дипломної роботи виконано: загальна характеристика об’єкту проєктування; розглянуті технології проектування ремонтних робіт, проєктування поздовжнього і поперечного профілів, проєктування нового підсилення дорожнього одягу та дорожнього одягу на тротуарах та пішохідних доріжках, проєктування водовідведення та освітлення на міській дорозі, проєктування облаштування дороги, проєктування пішохідних доріжок та пандусів, розглянута оцінка впливів на навколишнє середовище.
Keywords: автомобільна дорога; капітальний ремонт; міська дорога; дорожній одяг; благоустрій; велосипедна доріжка