Особливості організації будівництва трьохпрогонових залізобетонних мостів прогонами 12-24 м - Лебединець, Ігор Євгенійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі в першому розділі наведено класифікація мостобудівельних машин та механізмів. У другому розділі розглянуто приклади мостів для підбору механізмів для будівництва. Третій розділ присвячено особливостям підбору механізмів при будівництві мостів. В кінці роботи приведено висновки та перелік посилань
Keywords: міст; механізми; комплексна механізація; організація будівництва; календарний графік будівництва