Підвищення ефективності застосування протиожеледних реагентів при експлуатації автомобільної дороги Гадяч – Велика Писарівка на ділянці км 83+000 – км 97 + 000 - Лукашев, Павло Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі аналізуються: циклічність роботи з зимового утримання автомобільної дороги; підвищення ефективності застосування протиожеледних реагентів при боротьбі з зимовою слизькістю; зимове утримання автомобільної дороги.
Keywords: технологія; зимовий період; асфальтобетонне покриття; протиожеледні матеріали; метеозабезпечення; динаміка зміни температур покриття; автомобільний шлях; утримання