Удосконалення організації дорожнього руху на ділянці просп. Перемоги м. Харків - Немченко, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У дипломній роботі розглянуто питання щодо аналізу методів удосконалення організації дорожнього руху. Надана характеристика об’єкту дослідження. В якості заходу з удосконалення організації дорожнього руху запропоновано впровадження координованого управління дорожнім рухом по просп. Перемоги. Оцінка ефективності впровадження запропонованих заходів показала зміну економічних, екологічних та соціальних показників.
Keywords: інтенсивність; координовне управління; магістраль; організація дорожнього руху