Проект зони діагностики легкових автомобілів у складі комплексного ПАТ - Трефільєв, Олександр Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок ПАТ і розроблено зону діагностування автомобіля.
Keywords: ПАТ; ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗРАХУНОК; ХОДОВА ЧАСТИНА; АМОРТИЗАТОР; РУЛЬОВЕ КЕРУВАННЯ