Спосiб ремонту мосту - Краснов, Сергiй Миколайович; Краснова, Катерина Сергiївна; Кожушко, Вiталiй Петрович (My University, 2014)
Спосіб ремонту мосту, що включає ремонт прольотної будови, спрямований на відновлення функцій головних елементів прольотної будови, в тому числі, стійкість крайніх балок з застосуванням стяжок, які відновлюють функції головних елементів та стійкість крайніх балок, який відрізняється тим, що розміщення та закріплення стяжок виконують в ділянці середніх діафрагм крайніх і двох сусідніх з ними балок.
Keywords: мости