Ідентифікація подвійних дефектів датчиків, заснований на точності транспортного засобу - Назарова, Н. В.; Nazarova, N. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Розглядається завдання ідентифікації дефекту для точності систем транспортних засобів, які мають надлишкові датчики, такі як гіроскопи і акселерометри. Запропонований новий алгоритм ідентифікації для подвійних дефектів, заснований на коваріації похибки вирішення надлишкових датчиків, який є родинним для точності систем транспортних засобів. Запропонований алгоритм ідентифікації забезпечує правила точності, аби визначити який датчик потрібно виключити серед похибкових датчиків.
Идентификация двойных дефектов датчиков, основанный на точности транспортного средства
Іdentifier of double defects of sensors, based on exactness of transport vehicle
Keywords: ідентифікація; дефект; точність; система; транспортний засіб; надлишкові датчики; идентификация; точность; транспортное средство; избыточные датчики; identification; defect; exactness; system; transport vehicle; surplus sensors; 629.78.783