Система автоматичного керування рухом - Скочко, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В дипломному проекті розроблена розглянуті питання автоматичного управління рухом автотранспорту. Проаналізовані існуючі системи круїз - контролю. Розроблено електронний вузол системи адаптивного круїз – контролю, виконано електричний, міцностний, вібраційний і тепловий розрахунки.
Keywords: автомобіль; управління рухом; швидкість; дистанція; адаптивний круїз – контроль; мікросхема; алгоритм; печатна плата; вібрація; тепловий режим