Облік, аналіз і аудит екологічних витрат підприємства - Дрюк, Таїсія Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Базою для дослідження є Качанівський ГПЗ ПАТ «Укрнафта», на якому є всі можливості для проведення дослідження. Наукова новизна полягає у систематизації та уточненні теоретичних положень та розробці рекомендацій спрямованих на удосконалення методики обліку, аналізу і аудиту екологічних витрат підприємства. Практичне значення одержаних результатів полягає в тому, що на основі теоретичного дослідження та практичного узагальнення розроблені та надані практичні рекомендації з удосконалення існуючої методики обліку та аудиту фінансових результатів.
Keywords: облік; аналіз; аудит; екологічні витрати; газовопереробний завод; діяльність підприємства