Основи проєктування підприємств автомобільного транспорту : конспект лекцій для здобувачів денної та заочної форми навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» : спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» - Мармут, І. А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У конспекті лекцій розглянуто основні принципи розвитку і розміщення підприємств з технічного обслуговування та ремонту автомобілів. Надано методику технологічного розрахунку структурних підрозділів підприємств автомобільного транспорту і довідково-інформаційний матеріал. Призначений для здобувачів денної та заочної форми навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт».
Keywords: технічне обслуговування; ремонт; автомобіль; методика; технологічний розрахунок; підприємства; автомобільний транспорт; 656.13.004