ДО ПИТАННЯ РОЗВИТКУ АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ДОРОЖНІМ РУХОМ - Ширін, В. В.; Ширин, В. В.; Shirin, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Проведено аналіз відомих систем та методів автоматизованого управління дорожнім рухом у містах. Сформульовано загальні вимоги, задачі й функції автоматизованих сис-тем управління дорожнім рухом. Запропоновано додаткові керуючі та інформаційні функції автоматизованих систем управління дорожнім рухом.
К ВОПРОСУ РАЗВИТИЯ АВТОМАТИЗИРОВАННЫХ СИСТЕМ УПРАВЛЕНИЯ ДОРОЖНЫМ ДВИЖЕНИЕМ
THE QUESTION OF DEVELOPMENT OF AUTOMATED SYSTEMS FOR TRAFFIC MANAGEMENT
Keywords: автоматизована система управління дорожнім рухом; транспортний потік; автоматизированная система управления дорожным движением; транспортный поток; automated system of traffic control; traffic flow; management level; functions of control systems; traffic; 656.13