ПСИХОФІЗІОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ВОДІЇВ – ДОСВІД ЄВРОПИ - Маслюк, В. В.; Єна, А. І.; Ена, А. И.; Masliuk, V.; Yena, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
На прикладі досвіду країн Європи обґрунтовується необхідність нормативного врегулювання психофізіологічної експертизи водіїв як однієї з ефективних технологій профілактики аварійності і травматизму на дорогах.
ПСИХОФИЗИОЛОГИЧЕСКАЯ ЭКСПЕРТИЗА ВОДИТЕЛЕЙ – ОПЫТ ЕВРОПЫ
PSYCHOPHYSIOLOGICAL ASSESSMENT OF DRIVERS – EUROPIAN EXPERIENCE
Keywords: психофізіологічна експертиза; водії; безпека руху; професійно важливі якості; психофизиологическая экспертиза; водители; безопасность движения; профессионально важные качества; psychophysiological assessment; drivers; traffic safety; professionally important qualities; 612.821 + 656.13