КРИТЕРІЙ ДОВГОВІЧНОСТІ АСФАЛЬТОБЕТОННИХ ШАРІВ ДОРОЖНІХ ОДЯГІВ - Богомолов, В. О.; Жданюк, В. К.; Разніцин, І. Л.; Богомолов, С. В.; Цинка, А. О.; Богомолов, В. А.; Жданюк, В. К.; Разницын, И. Л.; Богомолов, С. В.; Цинка, А. О.; Bogomolov, V.; Zhdaniuk, V.; et al. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Запропоновано критерій для прогнозування довговічності асфальтобетонних шарів нежорстких дорожніх одягів, що базується на принципі підсумовування часів Дж. Бейлі.
КРИТЕРИЙ ДОЛГОВЕЧНОСТИ АСФАЛЬТОБЕТОННЫХ СЛОЕВ ДОРОЖНЫХ ОДЕЖД
LONGEVITY CRITERION OF ROAD PAVEMENT ASPHALT-CONCRETE LAYERS
Keywords: дорожній одяг; допустимі напруження; довговічність; критерій Дж. Бейлі; критерій А. Пальмгрена; дорожные одежды; допускаемые напряжения; долговечность; критерий Дж. Бэйли; критерий А. Пальмгрена; road pavement; allowable stress; longevity; Bailey criterion; Palmgren criterion; 625.85:401