Розробка виробничого комплексу з ремонту та обслуговуванню автомобілів - Рибальченко, Іван Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета проекту - розробити станцію технічного обслуговування з моторною ділянкою, оснащену сучасним технологічним устаткуванням. Об'єкт дослідження: система технічного обслуговування легкових автомобілів. Предмет дослідження – система обслуговування та ремонту автомобілів. Основні завдання: - виконати технологічний розрахунок станції технічного обслуговування легкових автомобілів з моторною ділянкою; - вибрати технологічне встаткування, що має сучасними характеристиками; - розрахувати площі приміщень і стоянок автомобілів; - виконати планування станції технічного обслуговування з моторною ділянкою. У проекті виконано технологічний розрахунок станції технічного обслуговування з моторною ділянкою. Проаналізовано сучасні методи та способи діагностики двигуна, його обслуговування та ремонту.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ДІАГНОСТИКА; ОБСЛУГОВУВАННЯ; РЕМОНТ; МОТОР-ТЕСТЕР; НЕСПРАВНІСТЬ