Удосконалення технології діагностування ДВЗ гібридної силової установки автомобіля - Анікін, Дмитро Антонович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – розробка системи урахування відмов електричних систем гібридних автомобілів. Мета дослідження – підвищення експлуатаційної надійності та заощадження коштів при простою в наслідок несправності вузлів автомобіля, шляхом проведення додаткових перевірочних дій, або заміни запчастин які не передбачено заміною при технічному обслуговуванні. Метод дослідження – аналіз відмов і несправностей, які виникають, а також розробка методики діагностування ДВЗ ГСУ автомобіля. Проведено аналіз відмов і несправностей, які виникають в ДВЗ ГСУ автомобіля, на основі яких зроблений висновок, якщо проводити додаткові діагностичні операції та заміни запчастин не передбачених заводом виробником при технічному обслуговуванні (ТО), зменшиться ймовірність виходу зі строю автомобіля. Тим самим можна уникнути простій автомобіля або заощадити паливо.
Keywords: ГІБРІД; ГІБРІДНА СИЛОВА УСТАНОВКА (ГСУ); ТЕХНОЛОГІЯ; ДВЗ; МЕТОД; ДІАГНОСТИКА