ПОЗААУДИТОРНА РОБОТА НА МАТЕРІАЛІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЯК СКЛАДОВА ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ - Скрипник, Наталія Станіславівна; Скрыпник, Наталья Станиславовна; Skrypnyk, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто проблеми естетичного виховання студентів під час вивчення іноземних мов у позанавчальний час. Було проаналізовано складові естетичного виховання та запропоновано шляхи та засоби реалізації естетичного виховання під час позааудиторної діяльності з використанням іноземної мови
ВНЕАУДИТОРНАЯ РАБОТА НА МАТЕРИАЛЕ ИНОСТРАННОГО ЯЗЫКА КАК СОСТАВЛЯЮЩАЯ ЭСТЕТИЧЕСКОГО ВОСПИТАНИЯ СТУДЕНТОВ
EXTRACURRICULAR WORK ON THE MATERIAL OF FOREIGN LANGUAGE AS A COMPONENT OF THE STUDENTS’ AESTHETIC EDUCATION
Keywords: естетичне виховання; іноземна мова; позааудиторна діяльність; эстетическое воспитание; иностранный язык; внеаудиторная деятельность; aesthetic education; foreign language; extracurricular activity; 37.036:81’243