Покращення оброблюваності високохромистого чавуну - Лалазарова, Н. О.; Омельченко, В. В.; Попова, О. Г.; Lalazarova, N. O.; Omelchenko, V. V.; Popova, O. G. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Досліджено вплив термічної обробки на оброблюваність високохромистого чавуну мінералокерамічним і твердосплавним інструментом, визначений оптимальний режим відпалу і оптимальні швидкості різання.
Improvement of processing of high chromium cast iron
Keywords: високохромистий чавун; карбіди; відпал; структура; різальний інструмент; абразивний знос; оброблюваність; high chromium cast iron; carbides; annealing; structure; cutting tool; abrasive wear; machinability; 620.22.001.66