Технологія та організація ремонту і утримання автомобільної дороги Золочів – Максимівка км 0+000 – км 33+394 - Плахотний, Дмитро Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є підвищення транспортно-експлуатаційного стану дороги засобами дорожньо-експлуатаційної служби. До основних заходів, запропонованих в дипломному проекті, відносяться: виконання аварійного і поточного ремонтів покриття, нанесення розмітки, ремонт бар’єрних огороджень, відновлення засобів організації та безпеки дорожнього руху. За рахунок виконання запропонованих заходів очікується покращення умов руху на мережі доріг, і, як наслідок, зменшення втрат на транспорт та зменшення аварійності.
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; аварійні роботи; поточний ремонт; утримання дороги; контроль якості