ОСОБЛИВОСТІ РУХУ ФІНАНСОВИХ ПОТОКІВ ТРАНСПОРТНИХ ПОСЕРЕДНИКІВ - Романенко, К. М.; Романенко, К. М.; Romanenko, K. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Досліджено особливості руху фінансових потоків таких транспортних посередників, як транспортно-експедиторські та агентські компанії, що діють у рамках національного комплексу морського господарства. Виявлено особливості руху фінансових потоків національних підприємств транспортного сервісу, а також проблеми, що виникають у процесі управління фінансами. Запропоновано комплекс заходів, застосування яких забезпечить рух фінансових потоків за прибутковими схемами, що гарантуватимуть беззбитковість діяльності зазначених підприємств
ОСОБЕННОСТИ ДВИЖЕНИЯ ФИНАНСОВЫХ ПОТОКОВ ТРАНСПОРТНЫХ ПОСРЕДНИКОВ
SPECIFIC FEATURES OF FINANCIAL FLOW MOVEMENT OF TRANSPORT INTERMEDIARIES
Keywords: фінансові потоки; транспортні посередники; транспортно-експедиційні компанії; агентські компанії; финансовые потоки; транспортные посредники; транспортно-экспедиторские компании; агентские компании; financial flows; transport intermediaries; forwarding companies; maritime agents; 656.96:338.435