Алгоритм оцифрування топографічної інформації для побудови рельєфу методом тріангуляції у програмному комплексі AutoCAD Civil 3D - Вірченко, Юрій Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломному проекті було розглянуто нормативні та законодавчі акти у топографічних роботах. Розглянута цифрова модель рельєфу, її призначення, та метод тріангуляції, на основі якого вона буде створена у програмному забезпечені AutoCAD Civil 3D. Проаналізовані можливості програмного забезпечення AutoCAD Civil 3D, його переваги та недоліки. В результаті було створено цифрову модель рельєфу методом тріангуляції у програмному забезпечені AutoCAD Civil 3D.
Keywords: алгоритм оцифрування; топографічна інформація; побудова рельєфу; метод тріангуляції; програмний комплекс Autocad Civil 3D