Прикладний протокол обміну даними в інтернеті речей - Мнушка, О. В.; Півнєва, О. А.; Савченко, В. М.; Мнушка, О. В.; Пивнева, А. А.; Савченко, В. Н.; Mnushka, O.; Pivnieva, O.; Savchenko, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Проаналізовано застосування протоколів обміну даними в інтернеті речей. Запропонова-но прикладний протокол обміну даним для пристроїв з обмеженими обчислювальними можливостями для застосування в системі збору та оброблення даних з віддалених об’єктів керування, проаналізовано структуру протоколу та перспективи його використання.
Прикладной протокол обмена данными в интернете вещей
Application protocol of data transfer in the Internet of Things
Keywords: Internet of Things; мережний протокол; оброблення даних; Internet of Things; сетевой протокол; обработка данных; Internet of Things; network protocol; data processing; 004; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.87.0.54