Застосування комп’ютерного програмного забезпечення для побудови картографічних матеріалів - Голик, Єлизавета Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Використання геодезичних вимірних систем для здійснення геодезичного знімання для визначення кожної поворотної точки земель територіальної одиниці адміністрування ОТГ. Визначення програмних засобів з обробки результатів геодезичних вимірювань та побудова цифрового картографічного матеріалу для адміністрування територій. Програмні засоби для створенні цифрових планів. Методи дослідження – геодезичні вимірні системи, програмні засоби , ГІС-технологій комп’ютерна обробка отриманих геодезичним зніманням Застосування сучасних геодезичних вимірних систем і геодезичного програмного забезпечення дає у сучасному геодезичному виробництві нові горизонти і нові можливості.
Keywords: геоінформаційні системи; геодезичні вимірні системи; програмні засоби обробки інформації