Математична модель задачі оптимізації логістичних мереж в умовах інтервальної визначеності вхідних даних - Безкоровайний, Володимир Валентинович; Русскін, Володимир Михайлович2; Тітов, Сергій Володимирович; Bezkorovainy, Volodymyr; Russkin, Volodymyr; Titov, Serhiy (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Запропонована математична модель задачі оптимізації централізованих логістичних мереж на етапі реінжинірингу для випадку інтервальної визначеності вхідних даних. Для вибору розв’язання запропоновано використовувати індекси порівняння на основі узагальненої різниці Хукухари. Практичне використання запропонованої моделі дозволить підвищити достовірність результатів оптимізації у процесах проєктування, планування розвитку та реінжинірингу мереж.
Mathematical model of the problem of optimizing logistics networks under conditions of interval determination of input data
Keywords: логістична мережа; оптимізація; прийняття рішень; реінжиніринг; структура; топологія; 519.863: 330.4; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.102.0.95