Удосконалення методики викладання дисципліни «Якість та її забезпечення» в контексті якості проєктування й виробництва автомобільних комплектуючих - Гнідий, Андрій Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Удосконалення методики викладання дисципліни «Якість та її забезпечення» в контексті якості проєктування й виробництва автомобільних комплектуючих є важливим кроком для підготовки кваліфікованих фахівців, які здатні працювати за сучасними стандартами та вимогами автомобільної індустрії. Завдяки інтеграції новітніх технологій, практичній орієнтації, міждисциплінарному підходу та використанню актуальних стандартів здобувачі отримають знання та навички, необхідні для забезпечення якості продукції, що відповідає високим вимогам сучасного ринку. Розроблено систему показників якості автомобіля на етапі проектування, що відображає як рівень проекту, так і якість проектування, і систему показників якості автомобіля на етапі закупівель і виробництва комплектуючих виробів. Запропоновано нетрадиційний варіант застосування діаграм Парето в поліпшенні процесу.
Keywords: навчання; педагогічні технології; дидактичний проєкт; оперативні цілі; якість; показники якості; проектування; автоскладальне виробництво; комплектуючі вироби