Розробка конфокального лазерного скануючого мікроскопу на базі DVD привода - Лебединський, О. Е.; Носова, Я. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Дана робота присвячена опису принципів роботи лазерного скануючого мікроскопа та побудові його прототипу з використанням DVD приводів. Розглянуто структуру прототипу мікроскопа та програми для його роботи.
Keywords: КЛСМ; мікроскоп; скануючий; Arduino; DVD; 615.47